Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Omdat wij onze webshop niet meer full-time draaien kan het soms langer duren voor een bestelling wordt verzonden. Wij houden daarom een marge aan van verzending binnen 3-5 werkdagen. Natuurlijk streven wij ernaar om bestellingen zo snel mogelijk naar u op te sturen. Voor bestelde producten die niet voorradig zijn geldt dat u zo snel mogelijk bericht ontvangt van de duur van de bezorging.

Moet ik een account aanmaken om te bestellen in jullie webwinkel?

Nee, u hoeft zich niet te registreren. U kunt bestellen zonder in te loggen. Natuurlijk is het wel mogelijk om een account aan te maken. Dit is zeker handig wanneer u regelmatig bestellingen plaatst, of u inzicht wil houden in de status van uw bestelling(en).

Is betalen in jullie webshop veilig?

Ja, uw betaling wordt veilig afgerond door Mollie, in de veilige betaalomgeving van uw eigen bank.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling verzonden is?

Zodra uw bestelling verzonden is ontvangt u van ons een email met daarin een bevestiging dat uw bestelling onderweg is.

Verzenden jullie ook naar het buitenland?

Ja, wij verzenden ook naar België. Het basisbedrag voor verzending bedraagt €9,- voor het eerste product. Voor ieder volgend product vragen wij €3 extra per product om de verzendkosten voor ons beheersbaar te houden.

Ik kan het product dat ik zoek niet meer vinden in de webshop

In onze webshop staan alle producten vermeld die wij via internet aanbieden. Via de zoekfunctie kunt u zoeken naar het product van uw keuze. Is het product dat u zoekt niet meer te vinden, dan is het hoogstwaarschijnlijk uit ons assortiment gehaald. U kunt dit natuurlijk altijd navragen door contact met ons op te nemen.

Ik heb een andere vraag

Mail uw vraag naar info@vanderwardt.net. Wij streven ernaar uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden.