Van der Wardt, vertrouwd sinds 1937

Na ruim 85 jaar verruilen wij in 2022 onze fysieke winkel in Laren voor volledige online verkoop van tuinvogelvoer via vanderwardt.net. Zoals u van ons gewend bent kunt u voor hoge kwaliteit tuinvogelvoer bij ons terecht. Met onze zaden, pitten en eigen, onkruidvrije mengingen blijven wij u het allerbeste leveren voor uw tuinvogels.

Een stukje geschiedenis

Opgericht in het Noord-Hollandse Laren in 1937 en begonnen als fouragehandel door vader Henk van der Wardt, is het bedrijf in zijn beginjaren vooral gespecialiseerd geweest in de levering aan boeren en paardenliefhebbers.

Vanaf de jaren zestig is de bedrijfsvoering zich steeds meer gaan richten op de verkoop aan particulieren en hoveniers, met aandacht voor allerhande tuin- en dierenbenodigdheden.

Jan van der Wardt

In 1963 is zoon Jan het bedrijf gaan versterken en in 1976 kwam zijn broer Adrie in de zaak. Het jaar daarop is vader Henk teruggetreden als eigenaar en is de zaak verder gegaan onder de naam Gebroeders J&A van der Wardt. In 1979 is de monumentale boerderij van het bedrijf volledig gerenoveerd, maar het nostalgische karakter is altijd behouden.

De ouderwets gezellige sfeer en de authentieke uitstraling van de winkel zijn door klanten altijd erg gewaardeerd. Gebroeders van der Wardt; met recht een begrip in ‘t Gooi. Maar aan alles komt een eind. Na ruim 85 jaar sluit “de laatste leuke winkel van Laren” haar deuren.